OM KBLL MÅLERI

 

Vi är ett litet familjedrivet måleri men med stor erfarenhet och kunskap. Vi strävar inte efter att bli det största måleriet men däremot försöker vi alltid vara det bästa. Alla målare på KBLL Måleri har belönats med varsitt Gesällbrev. Vilket är ett kvitto på att KBLL Måleri kan utföra alla sorters måleriarbeten med ett väldigt gott resultat.

 

KBLL Måleri startades av Kjell Larsson sommaren 1983, med sloganen "Så fint det kan bli". Detta är också vårt ledord än idag. Inget objekt ska lämnas utan att vi känner oss stolta och du som kund är 100% nöjd.

 

År 2012 var en expansiv period samt att sonen Ted ville ha mer ansvar vilket ledde till att måleriet ombildades från att vara Handelbolag till att bli Aktiebolag.

 

Idag drivs bolaget som Aktiebolag av Kjell själv med hjälp av sonen Ted och har sitt säte i Järfälla.

Vår kundbas består av nöjda och glada byggnadsfirmor, bostadsrättsföreningar, privatpersoner och förvaltare som återkommer och dessutom rekommenderar oss i vidare led.

Självklart kan referenser lämnas vid förfrågan

 

Med ansvar och kvalité utför vi idag alla sorters måleri över hela Stockholm med förorter.

 

 

 

 

Innehar F-Skattebevis Organisationsnummer: 55 68 79-0967

KBLL Måleri AB - Teknikvägen 69 - 176 75 Järfälla - Tel Kjelle: 070-875 66 48 - Tel Ted: 070-970 65 10 - E-post: info@kbllmaleri.se